• Categorie Articol:Blog

Cea de a doua ediție a Galei Doamnelor de Succes a avut loc la Sebeș în data de 15 martie 2018 și a premiat femeile care au excelat în diverse domenii de activitate, cum ar fi sănătate, educație, cultură etc.

La secțiunea ”Sănătate”, alături de o doamnă dr. cardiolog și o doamnă psiholog, doamna dr. Laura Cătană, a fost premiată pentru activitatea desfășurată în și pentru comunitate și pentru îmbunatățirea calității serviciilor oferite pacienților cu tulburări psihice.

”Eu am visat psihiatria frumoasă, cea care pune omul în centrul atenției, cea facută cu grijă, cu drag și omenie, nu doar o știință rece cu o suită de protocoale și tehnici.”, afirmă dr. Laura Cătană.

Ca întotdeauna, dincolo de mulțumirile adresate organizatorilor și familiei, doamna dr. Laura Cătană mulțumește echipei Centrului Medical Laura Cătană, pacienților și familiilor acestora.

”Un mare MULȚUMESC echipei Centrului Medical Laura Cătană pentru devotament, loialitate, pentru că ați împărtășit același vis; fără voi aș fi fost doar un medic într-un cabinet! La fel, pacienților și familiilor acestora le mulțumesc pentru încrederea de a-și lăsa sufletul în grija noastră și de a ne urma recomandările. Și dumneavoastră sunteți parte din echipa Centrului Medical Laura Cătană”