Misiune si viziune

Misiune

Misiunea Centrului Medical Laura Cătană este de a oferi servicii de calitate, competitive, eficiente și eficace, într-o manieră holistică și cu o abordare din perspectivă bio-psiho-socială, urmărind să ne tratăm reciproc cu demnitate și respect.

Viziune

Viziunea noastră asupra activității Centrului Medical Laura Cătană urmărește îmbunătățirea continuă a calității, crearea unei ambianțe plăcute , confortabile și sigure pentru pacienții nostri. În același timp, suntem permanent preocupați de lupta împotriva discriminării asociate persoanelor cu tulburări psihice. Suntem interesați de facilitarea reinserției sociale a pacienților, motiv pentru care noi considerăm și ne raportăm la pacienți și la aparținători ca fiind parte din echipa terapeutică

Valori

Valorile asumate ale Centrului Medical Laura Cătană sunt UMANITATE, ONESTITATE și EXCELENȚĂ. Astfel, ne ghidăm întreaga activitate în funcție de aceste trei valori și ne raportăm la clienții noștri empatic, într-o manieră bazată pe acceptarea necondiționată a ființei umane. Echipa centrului vă asigură confidențialitate și loialitate, fiind permanent interesată de fundamentarea serviciilor pe încredere.  Încercăm permanent să devenim mai buni și prin muncă, perseverență și învățare continuă să creștem continuu nivelul profesionalismului în domeniul psihiatriei.

Top