I.A

30.08.2021

Pentru mine a fost o experienta foarte placuta, am cunoscut oameni si consider ca este singura clinica din Romania care este foarte folositoare. Am fost ajutat de toti angajatii clinicii. Toti sunt super rabdatori si prietenosi. Prima data cand ama juns aici nu am avut prea mari sperante, insa cu ajutorul tuturor am reusit sa trec peste probleme.

M.U.

28.08.2021

Pentru mine, un plus de valoare a fost alaturarea acestei echipe a dlui psiholog Daniel Petric, meditatia mindfullness si terapia prin arta. Prin ele m-am redescoperit. Intreaga echipa mi-a dat un sentiment de siguranta si de familiaritate, pentru care va felicit!

L.M.

21.08.2021

Experienta mea in Centrul Medical Laura Catana a fost o calatorie catre sanatate fizica si psihica, de la alb si negru catre culori si viata. Este o calatorie in care m-am redescoperit si recladit pe un fundament sanatos si autentic. Aceasta calatorie nu ar fi fost posibila fara sustinere permanenta a chipei centrului: un intreg frumos format din medici, psihologi, psihoterapeuti, asisteti, personal auxiliar. Fara exceptie, de la fiecare, am simtit incurajare, siguranta, caldura si prietenie pe tot parcursul dezvoltarii si tranformarii mele aici. Multumesc fiecaruia in parte, din suflet si iau cu mine bucuria si puterea acestei intalniri fericite si providentiale pentru viata mea viitoare.

S.

20.08.2021

Sunt la prima internare pentru depresie si consum nociv de alcool. Plec linistita si senina. Tratamentul mi-a facut extrem de bine si sper ca asa va fi si pe viitor. Multumiri medicilor, psihologului, asistentilor, managerilor. Toti au avut un comportament ireprosabil. Va urez tuturor sanatate, putere de munca si intelegere fata de cei aflati in suferinta.

X.

28.07.2021

Nu am crezut vreodata ca voi ajunge aici dar a fost o experientade neuitat, cu personal deosebit, de la femeile de serviciu, pana la cadrele medicale ale clinicii. Felicitari dnei dr Catalina Baban si dlui psiholog Daniel Petric, oameni deosebiti si foarte preocupati de pacienti! Va doresc multa sanatate, putere de munca si sa faceti si alti pacienti bine! Va multumesc din suflet!

E.

08.07.2021

Prima data cand am venit aici nu am avut foarte mari sperante, insa, cu ajutorul tuturor de aici, cu rabdare si perseverenta, am reusit in doua saptamani sa ma simt mult mai bine, dupa o perioada de cativa ani in care am uitat cum se zambeste.

Se incarcă