• Categorie Articol:Blog

Centrul Medical “Laura Cătană”, opt ani de activitate. Zeci de clienţi mulţumiţi de serviciile oferite.

“Suntem primul centru specializat în tratarea pluridisciplinară a bolilor psihice. Prin modul de abordare a problemelor de sănătate pe care ni le propunem a le trata ne detaşăm de stilul conservator bazat pe medicaţia cu sedative, întrucât în centrul nostru medical ne axăm pe dezvoltarea laturilor psihomotorii ale pacientului. Deşi există medicaţie specifică, mai poate fi aplicată şi stimularea cognitivă, iar noi avem specialişti: psiholog, medici psihiatri, neurologi, asistente, infirmiere etc. Mai mult, am reuşit să facem un anumit confort care să asigure familia că pacientul rămâne la noi o perioadă de timp în bună stare”, declară doamna Dr. Laura Cătană.

Eforturile muncii depuse de echipa centrului medical au fost răsplătite de o mare parte dintre clienţi prin mărturii. Fie că aceştia sunt din ţară sau de peste hotare, mulţumirile au fost făcute la superlativ.

Ruxandra P. a împărtăşit experienţa ei la Centrul Medical spunând că lucrul neaşteptat şi nesperat de ea au fost şedinţele psihoterapie deosebit de eficiente.

“Ar fi prea banal să spun că totul a fost la superlativ, deşi aşa a fost. M-am internat într-un moment de răscruce în viaţa mea, încercând să scap de o dependenţă. Speram să se rezolve dar încrederea mea nu a fost deplină. Am ajuns în final să rezolv nu numai această problemă dar să merg mult mai adânc, la rădăcina răului, ajutată enorm de domnişoara psiholog.

Încă de la început am fost întâmpinată de dna dr. Cătană cu optimism, încercând să mă asigure că lucrurile vor merge către bine. Şi a fost mai mult decât bine, a fost neaşteptat de bine (partea de tratament).

Lucrul neaşteptat şi nesperat de mine au fost şedinţele de psihoterapie deosebit de eficiente. Am găsit în domnişoara psiholog atât de multă empatie şi profesionalism încât, pas cu pas, am evoluat către un mod de gândire care poate însemna începutul unei  noi vieţi.

Pentru toate acestea vă sunt recunoscătoare şi nu mai încetez să vă mulţumesc (atât dnei dr. cât şi d-şoarei psiholog). Colectivul de asistenţi e/a fost în marea lui majoritate excepţional. Nu numai prin profesionalism, dar şi prin empatie, căldură şi liniştea cu care m-au ajutat pe tot parcursul internării, dar mai ales la început. M-au făcut ca în perioada de început integrarea mea să fie mai facilă, naturală. Aceştia au dovedit atât stăpânirea tehnicilor specifice meseriei dar au avut şi un cuvânt de încurajare sau sprijin în permanenţă.

Menţionez şi masa care a fost în general bună dar şi pe doamnele de la curăţenie care au ţinut salonul într-o stare permanentă de curăţenie.

Aş vrea să-l menţionez şi pe dl dr. Cătană, care m-a asigurat că totul va decurge favorabil, aţa cum a şi fost!” 

Aceasta este doar una dintre zecile de mărturisiri făcute de cei care au trecut pragul Centrului Medical “Laura Cătană”.