• Categorie Articol:Blog

Primul centru medical de recuperare psihică, dezintoxicare și îngrijire a persoanelor cu demență s-a deschis la 1 martie 2010.

Acest centru este primul de acest gen specializat în tratarea pluridisciplinară a bolilor psihice.

Prin modul de abordare a problemelor de sănătate pe care ni le propunem a le trata ne detașăm de stilul conservator bazat pe medicația cu sedative, întrucât în centrul nostru medical ne axăm pe dezvoltarea laturilor psihomotorii ale pacientului. Deși există medicație specifică, mai poate fi aplicată și stimularea cognitivă, iar noi avem specialiști: psihologi, medici psihiatri, neurologi,, asistente, infirmiere. Mai mult, am reușit să facem un anumit confort care să asigure familia că pacientul rămâne la noi o perioada de timp în bună stare.

a declarat Dr. Laura Cătană

Situat la 3 km de municipiul Sebeș, în localitatea Pianu de Jos, Str. Horea, nr. 148A, jud. Alba, Centrul medical Doctor PSI este prima unitate privată de recuperare psihică, dezintoxicare, dezalcoolizare.

Noi nu avem har divin, dar vrem să străbatem împreună cărările dintre Destin și Existență, dintre Adevăr și Ficțiune, dintre Premeditare și Întâmplare, dintre Inocență și Vinovăție și să ne îndreptăm spre idealul mult visat…