Simona I.

Bună ziua! Pe această cale doresc să îmi exprim tot respectul și mulțumirea pentru ceea ce ați făcut pentru copilul meu, Alex.Noi am venit din Budapesta, într-o stare critică și cu noi speranțe d25e vindecare și însănătoșire. În Budapesta copilul meu a fost tratat că un nimic, nimeni nu s-a ocupat de el, de vindecarea lui. Cu sufletul îndurerat încercam să găsim disperați o soluție pentru ca și copilul nostru  să-și revină și să-l readucem la viață. E de necrezut, dar așa a fost. Din fericire am dat de Centrul Medical Laura Cătană, care din prima clipă ne-a redat încrederea în reușită și în speranță.

Dna dr. Laura Cătană este o minunăție de femeie cu o capacitate extraordinară și mult profesionalism. Băiatul meu când l-am adus era într-o stare critică, îi curgea efectiv apă din palme, tremura tot corpul, picioarele, mâinile, era dezorientat și într-o stare foarte gravă. După câteva zile au început să se vadă rezultate, nu mai tremura, nu mai transpira și era total schimbat.Aici toți l-au ajutat, l-au îndrumat și l-au învățat cu dragoste și cu răbdare, să se exprime fără teamă și să se simtă și el în rând cu ceilalți.

El, fiind singur la părinți, a crezut că doar lui i se cuvine totul , dar aici a învățat că dacă dai ceva cuiva, primești de zece ori înapoi de la Dumnezeu.Special, mulțumiri dnei psiholog Mihaela pentru devotamentul și pentru profesionalismul de care a dat dovadă, de bunele rezultate și de îndrumările pe care noi, ca și părinți, le-am primit că să-l putem ajuta pe Alex.Sunteți niște oameni minunați, un colectiv unit și plin de profesionalism.Eu am stat doar trei zile aici, dar m-am simțit foarte bine înconjurată de oameni cu inima de aur. Curățenia, dragostea și profesionalismul sunt pe primul plan.Cu toată stima și respectul, mama lui Alex.

Intrați în contact cu noi

Solicitați o programare. Vă vom confirma o întâlnire la centrul nostru.

Programează-te

Lasă un comentariu

Site-ul www.doctor-psi.ro foloseste cookies. In cazul in care continuati sa accesati acest site sunteti de acord cu politica de utilizare cookies.

Top