Ruxandra P.

Ar fi prea banal să spun că totul a fost la superlativ, deși așa a fost. M-am internat într-un moment de răscruce în viața mea, încercând să scap de o dependență. Speram să se rezolve, deși încrederea mea nu a fost deplină. Am ajuns în final să rezolv nu numai această problema dar să merg mult mai adânc, “la rădăcina” răului, ajutată enorm de domnișoara psiholog.

Încă de la început am fost întâmpinată de dna Dr. Laura Cătană cu optimism, încercând să mă asigure că lucrurile vor merge către bine. Și a fost mai mult decât bine, a fost neașteptat de bine (partea de tratament).

Lucrul neașteptat și nesperat de bine au fost ședințele de psihoterapie deosebit de eficiente. Am găsit în domnișoara psiholog atât de multă empatie și professionalism încât, pas cu pas, am evoluat către un mod de gândire care poate însemna începutul unei “noi vieți”.

Pentru toate acestea vă sunt recunoscătoare și nu mai încetez să vă mulțumesc (atât doamnei doctor cât și domnișoarei psiholog)

Colectivul de asistenți a fost în marea lui majoritate excepțional. Nu numai prin profesionalism, dar și prin empatie, căldură și liniștea cu care m-au ajutat pe tot parcursul internării, dar mai ales la început. Aceștia au dovedit atât stăpânirea tehnicilor specifice meseriei dar au avut și un cuvânt de încurajare sau sprijin în permanență.

Menționez și mâncarea care a fost foarte bună dar și pe doamnele de la curățenie care au ținut salonul într-o stare permanentă de curățenie.

Aș vrea să-l menționez și pe dl Dr. Cătană, care m-a asigurat că totul va decurge favorabil, așa cum a și fost!

 

Intrați în contact cu noi

Solicitați o programare. Vă vom confirma o întâlnire la centrul nostru.

Programează-te

Lasă un comentariu

Site-ul www.doctor-psi.ro foloseste cookies. In cazul in care continuati sa accesati acest site sunteti de acord cu politica de utilizare cookies.

Top