Alina P.

Numele meu este Alina P. În dată de 26.01 am luat o decizie foarte importantă pentru mine și anume să renunț la mândrie și să mă internez într-o clinică de reabilitare. După aproape doi ani de refuz la orice sugestie din partea familiei și prietenilor de a renunța la viciul meu distrugător, în dată de 30.01. mi-am luat inima în dinți și mi-am zis “acum e momentul”. Am venit cu teamă, cu vinovăție și cu lipsa stimei de sine. Însă, în urma tratamentului medicamentos, a grijei asistenților, a dialogurilor psihologice și a unor prietenii ce vor depăși granița clinicii, pot spune că mi-am recăpătat tot ceea ce credeam că nu mai am. Mi-am redescoperit încrederea în mine, curajul, valorile și am început să văd lumea cu alți ochi. Sunt mândră de mine pentru decizia luată și știu că și cei dragi sunt la fel de mândri. Poate pare stupid dar simt că acum începe un nou capitol al vieții mele, unul mai optimist, mai colorat și mai clar.

Va mulțumesc din suflet tuturor celor care ați făcut tot posibilul că eu să fiu din nou “eu”. Și chiar dacă îmi va fi dor de acest loc și de personalul de aici, sper din tot sufletul să nu ne mai revedem, decât în cazuri fericite și cu ocazii speciale.

 

Intrați în contact cu noi

Solicitați o programare. Vă vom confirma o întâlnire la centrul nostru.

Programează-te

Lasă un comentariu

Site-ul www.doctor-psi.ro foloseste cookies. In cazul in care continuati sa accesati acest site sunteti de acord cu politica de utilizare cookies.

Top